Webinar

Als er iemand is die weet hoe belangrijk een winnaars mentaliteit is dan is het deze Heavyweight World Champion wel. Mentale balans en weerbaarheid spelen een ontzettend grote rol. In dit exclusieve interview bespreken we hoe je om kunt gaan met mentale weerbaarheid en druk, maar ook hoe je kunt presteren onder druk en hoe je omgaat met teleurstellingen. 60 minuten vol persoonlijke ervaringen van deze kickboxer, waar jij weer van kunt leren.

Topatleten komen voor veel uitdagingen te staan. Op fysiek vlak, maar zeker ook mentaal. Na jarenlange ervaringen met presteren onder de druk en teleurstellingen is deze Heavyweight World Champion klaar om zijn bevindingen met jou te delen. Benieuwd naar de Champion’s Mindset? Schuif aan bij dit interview!

A Champions Mindset met Levi Rigters

Stoppen met roken met Wanda de Kanter

In een eerder opgenomen webinar legt Wanda de Kanter in duidelijke taal en op motiverende wijze alles uit over stoppen met roken en wat daarbij komt kijken. Ook worden er een aantal vragen van stoppers beantwoord, waardoor jij goed geïnformeerd deze maand door komt!

Jouw mindset tijdens Stoptober

Maartje is mindset coach en geeft je in deze eerder opgenomen webinar tips hoe jij mentaal het beste aan de start van Stoptober kunt verschijnen. Ook geeft ze je tips hoe je stoppen met roken volhoudt.