Valentijnsdag komt eraan, en hoewel bloemen en chocolade leuk zijn, kunnen we er ook eens nadenken over actieve uitjes om de liefde te vieren. We moedigen je aan om samen met je partner (of met vrienden) iets actiefs te doen op deze speciale dag. In dit artikel bekijken we verschillende leuke sporten en activiteiten die de liefde een boost geven.

Romantisch rondje

Als het weer het toelaat, waarom dan niet samen de ijsbaan op? Schaatsen houdt jullie ook dicht bij elkaar terwijl jullie hand in hand over het ijs glijden.

Image

Liefdevol zwieren

Of je nu salsa danst, een hippe dansles volgt of gewoon thuis een dansfeestje hebt, bewegen op de maat van de liefde brengt niet alleen vreugde, maar ook romantiek. Laat je dansschoenen het werk doen en vier de liefde.

Image

Liefde in de lucht

Klimmen is voor avontuurlijke stellen een geweldige manier om samen nieuwe hoogten te bereiken (zowel letterlijk als figuurlijk). Elkaar ondersteunen versterkt de band en zorgt voor een dosis adrenaline. Het uitzicht vanaf de top is nog zoeter wanneer je het deelt.

Image

Cupido's bootcamp

Neem deel aan een gezamenlijke bootcamp-les of probeer een nieuwe fitnessklas uit. Lachen terwijl je elkaar aanmoedigt en samen werkt aan een gezonder leven is een geweldige manier om de band te versterken.

Image

Outdoor avonturen

Een romantische wandeling of fietstocht in de natuur is altijd een goede keuze. Het samen verkennen van nieuwe paden versterkt niet alleen de relatie, maar zo blijf je ook lekker in beweging. Frisse lucht en natuurlijke omgevingen hebben een positieve invloed op het welzijn.

Image

Yoga voor twee

Neem samen deel aan een yogales. Yoga en mindfulness stimuleren niet alleen flexibiliteit en kracht, maar creëren ook een gelegenheid voor ontspanning en verbinding. Neem samen de tijd om tot rust te komen!

Image
Banner

Dans erop los!

Dé playlist voor een Valentijnsdag dans sessie!

Ga naar de playlist

Banner

Koppel workout

Liever samen thuisblijven? Doe deze korte koppel workout!

Doe de koppel workout

Oftewel, samen actief zijn op Valentijnsdag is niet alleen goed voor de gezondheid, maar het versterkt ook de emotionele band tussen jou en je partner. Of je nu kiest voor een sportieve uitdaging, een rustige yogasessie of een creatieve dansavond, de voordelen van beweging zijn veelzijdig en dragen bij aan een gezond en gelukkig partnerschap.

Banner
Banner
icon-back-arrow Tips & inspiratie