Gezondheidsdag bij ODMH!

Bij ODMH vinden we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom besteden we het hele jaar door aandacht aan onderwerpen die er toe doen. Om jullie nog verder te inspireren en activeren, organiseren we op 1 oktober weer onze Gezondheidsdag.

Op deze pagina vind je informatie over alle activiteiten. Wil je de activiteiten bijwonen? Onderaan dit overzicht kun je je aanmelden!

Banner

Workshop All About Food

10:30 – 12:00

Heb jij moeite om wegwijs te worden uit alle beweringen over gezonde voeding en ben je eigenlijk ook wel toe aan een goed voedingspatroon?
Tijdens de Gezondheidsdag gaan we aan de slag met dit onderwerp met een voedingsexpert!
Het belangrijkste is natuurlijk dat het eten naast gezond ook lekker is, zo hou je jouw doelen het langste vol.
Tijdens deze interactieve sessie gaan we in gesprek over jouw favoriete gezonde snacks en bespreken we alles wat je altijd al wilde weten over voeding.
Banner

Workshop Mentale Weerbaarheid

12:30-13:30

Heb jij moeite om wegwijs te worden uit alle beweringen over gezonde voeding en ben je eigenlijk ook wel toe aan een goed voedingspatroon? Tijdens de Gezondheidsdag gaan we aan de slag met dit onderwerp met een voedingsexpert! Het belangrijkste is natuurlijk dat het eten naast gezond ook lekker is, zo hou je jouw doelen het langste vol. Tijdens deze interactieve sessie gaan we in gesprek over jouw favoriete gezonde snacks en bespreken we alles wat je altijd al wilde weten over voeding.

Banner

Yoga – Sylvia Kodde

11:00 – 12:00 & 12:45 – 13:45

Easy flow yoga is geschikt voor iedereen: jong en oud, man en vrouw, stijf en lenig. De houdingen wisselen op een rustige en vloeiende beweging elkaar af. Op het ritme van ademhaling. Collega Sylvia Kodde geeft twee (introductie)lessen voor collega’s. Ze is gediplomeerd yoga-docent en geeft al jaren dinsdagavond les in een yogastudio in Bleiswijk.

Iedereen is welkom! Van beginners tot gevorderden.

NB: Neem een eigen sport- of yogamatje mee én trek kleren aan waarin je makkelijk kunt bewegen. Omkleden kan in de douches op de begane grond. Er zijn GEEN yogamatjes aanwezig.

Banner

Smove – Smart Move

14:00 – 14:30

Door slimme bewegingen uit te voeren, activeer je je lichaam en stimuleer je je brein. Atleten doen dit al jaren en dit zorgt voor hen voor een verbeterde focus, creativiteit, besluitvaardigheid en zelfvertrouwen. Het maakt niet uit als je dit nog nooit gedaan hebt, want het is erg laagdrempelig en het niveau maakt niet uit!
Banner

Stoelmassages

10:00 – 15:00

Geniet van ontspanmomentje tijdens een stoelmassage van 20 minuutjes door een professioneel masseur. Heb je ergens last van? Bespreek het met de masseur zodat diegene jou gericht kan masseren. Zo wordt je heerlijk losgemaakt tijdens jouw werkdag.
Banner

Bodyscan en voedingsvoorlichting

10:30 – 15:00

Benieuwd naar jouw échte leeftijd? In 15 minuten krijg je een check over jouw lichaam van een diëtiste. Aan het einde ontvang je jouw gegevens op papier en advies!

Meld je aan voor de sessies!

Stap 1 van 2

Ik meld mij aan voor: