Wist je dat goed contact met je collega’s belangrijk is voor een fijne werksfeer? Van oppervlakkige, simpele vragen tot uitdagende, diepere vragen: in dit artikel vind je inspiratie voor dialoogstarters om je collega’s beter te leren kennen.

Of je nu net nieuw bent in een team, een nieuwe collega hebt of al een tijdje met elkaar werkt: je kunt elkaar altijd beter leren kennen. Naast dat praten het gezellig maakt, krijg je door gesprekken te voeren ook meer respect voor en vertrouwen in elkaar. De perfecte formule voor een goede sfeer op de werkvloer.

Tijd om het gesprek te beginnen

Hierbij een aantal dialoogstarters over verschillende onderwerpen waar je inspiratie uit kunt halen! Blijf wat meer aan de oppervlakte of ga een dieper gesprek aan met je collega.

  1. Wat is je favoriete film of serie en waarom?
  2. Waar heb jij een passie voor?
  3. Wat staat er nog op je bucketlist?

Welke vragen ga jij je collega’s stellen? Scroll verder voor meer inspiratie om je collega’s op andere manieren beter te leren kennen, ook heel leuk!

Banner

Dilemma dinsdag

Niet alleen vragen zijn leuk, maar dilemma’s ook. Deze kunnen tot interessante discussies of grappige verhalen leiden. Doe mee met Dilemma Dinsdag op Instagram en behandel wekelijks een dilemma met jouw collega’s.

Wekelijkse dilemma’s

Banner

Niet praten, maar doen!

Zet een stapje verder dan alleen praten en ga wat leuks doen met je collega’s. Via de onderstaande link vind je leuke ideeën van activiteiten die je samen kunt ondernemen. Van spellen tot activiteiten in de buitenlucht: het kan allemaal.

Klik hier voor leuke ideeën

En nu willen wij jou graag wat beter leren kennen!


Banner
Banner
icon-back-arrow Tips & inspiratie