Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek (25-29 september) organiseren we bij de Rijnhoven verschillende workshops. Verdiep je in een onderwerp dat jou aanspreekt, ga erover in gesprek en ontvang tips.

Workshop Master your Stress
Stress; we zijn er allemaal bekend mee. Een beetje stress is niet erg, het helpt je namelijk om je zintuigen op scherp te zetten waardoor je geconcentreerd aan de slag kan. Langduring stress ervaren kan daarentegen negatieve gevolgen hebben op je gezondheid. Dit willen we natuurlijk voorkomen!

Tijdens de workshop ‘Master Your Stress’ bespreken we hoe je het beste kunt omgaan met stress en hierbij stress je vriend maakt. 
De workshop zal plaatsvinden op 26 september om 19:00. We kijken ernaar uit om je daar te zien en samen te werken aan het vergroten van onze veerkracht.

Workshop Omgaan met de Overgang
De overgang is lang niet altijd even makkelijk. Om goed om te kunnen gaan met onder andere opvliegers, slapeloze nachten en concentratieproblemen is het belangrijk om te weten wat er met jouw lichaam gebeurt. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met betrouwbare informatie over hormoonhuishouding en zetten we dit om tot tips voor het veranderende lichaam. Zo kun jij een gezonde balans houden. Sluit op 28 september aan om 10:00 voor een interactieve sessie!

Meld je aan voor de sessies!

Ik meld mij aan voor:


Naam