Doe mee met de Week van de Werkstress

In de week van 14 tot en met 18 november is het de Week van de Werkstress. Hét perfecte moment om een momentje van ontspanning in te lassen. Kies voor een van de volgende workshops:

Workshop Stoelyoga

Een heerlijke sessie tijdens werkdagen waarbij medewerkers lang achter het bureau zitten. Met laagdrempelige oefeningen vanaf een bureaustoel gaan we aan de slag met relaxen & stretchen tijdens een werkdag.

Image

Master your Stress

Stress is onvermijdelijk, maar druk zijn is een keuze. We dealen hier dagelijks mee, maar doen we dit wel op de juiste manier? In deze workshop wordt uitgelegd wat stress is en wat het met je lichaam en gedrag kan doen aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden zoals ontspanningsoefeningen en een opdracht.

Image

Interview met een F16 Piloot

Met je schietstoel uit een vliegende F-16 springen klinkt voor veel mensen stressvol en gevaarlijk. Toch heeft deze ex F-16 piloot dit niet zo ervaren. Hoe dat kan? Hij is jarenlang opgeleid om met dit stressvolle rampscenario om te gaan. In dit exclusieve interview deelt deze piloot zijn ervaringen en leert hij ons een belangrijke les.

Image

Stap 1 van 3

Doe mee!

Meld jouw bedrijf aan voor (een van) de workshops en begin het najaar met een verfrissende workshop voor jouw team.