Tijdens de kooktutorial heb je onder begeleiding van een chefkok geleerd hoe je een heerlijk, gezond gerecht kunt bereiden! Heb jij er ook zo van genoten?

Je weet nu als de beste hoe je het gerecht van de sessie klaar kunt maken. Deze online sessie was leuk, maak er nu zelf iets leuks van met de volgende tips!

Zo maak je koken leuk!

Samen sta je sterk, ook in de keuken! Verdeel de taken, zet een leuk muziekje op en praat gezellig met elkaar. Dit is ook een goed moment om een nieuw recept uit te proberen!

Tips en tools van Voedingscentrum

Banner

Vind inspiratie met meer dan 2000 gezonde recepten!

Je hebt er hierboven natuurlijk al een paar gezien, maar dat is nog lang niet alles wat het Voedingscentrum biedt aan recepten. Weet je even niet wat je moet koken? Via de link hieronder vind je allemaal soorten recepten, van ontbijt tot diner en snacks.

Klik hier voor de recepten

Banner

Jouw steun en toeverlaat in de keuken: Eetmaatje

Verspillingsvrij koken doe je met Eetmaatje: een handige maatbeker, ontworpen door Voedingscentrum. Dit hulpmiddel helpt je om rijst, pasta en couscous in de juiste porties te koken, zodat je niet teveel maakt. Het product is gratis, je betaalt alleen voor de verzendkosten!

Bestel hier

Hopelijk heb je genoeg inspiratie op kunnen doen tijdens de kooktutorial en aan de hand van dit artikel. Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Wat maak jij vanavond?